- PerSoftPro Kassaregister Kassaprogram

Till innehåll

Huvudmeny:

Prova gratis
__________________________________________________________

Demoversionen
Demoversionen fungerar i 30 dagar. I demoversionen av KassaPro kan du välja att testa utskrift av kvitto både med och utan CleanCash kontrollbox.


Nedladdning
Klicka på länkarna nedan för att ladda ned demoversioner av programmen. Bestäm var du vill spara filen i din dator och vänta sedan på nedladdningen som tar någon minut.

OBS. Vissa antivirusprogram kan reagera negativt på den nedladdade/installerade filen och raderar därför den, så om detta händer måste du ställa in ditt antivirusprogram till att undanta sökningar i den mappen där filen/installationen finns.


KassaPro  FakturaPro  BokaProInstallation
När nedladdningen är klar måste du packa upp zip-filen och det kan du göra genom att högerklicka på filen och välja "Extrahera till" och sedan välja plats var du vill spara installationsfilen som finns inne i zipfilen. När du har packat upp installationsfilen högerklickar du på den och väljer "Egenskaper". I rutan som visas klickar du på knappen "Avblockera" eftersom Windows har en viss förmåga att blockera filer som laddas ned från Internet. Klicka eller dubbelklicka sedan på installationsfilen och följ installationen enligt nedanstående bilder.

 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny