PerSoftPro Kassaregister Kassaprogram

Till innehåll
Prova gratis
__________________________________________________________

Demoversionen

Demoversionen fungerar i 30 dagar. I demoversionen av KassaPro kan du välja att testa utskrift av kvitto både med och utan CleanCash kontrollbox.


Databassystem
KassaPro/KassaLit och FakturaPro finns i två olika databasversioner. Version 6 använder en databasfil där alla data sparas. Version 7 använder en databasserver där alla data sparas. Båda versionerna går att köra i nätverk men version 7 som använder en databasserver har snabbare dataöverföring.


Nedladdning

Klicka på länkarna nedan för att ladda ned demoversioner av programmen. Bestäm var du vill spara filen i din dator och vänta sedan på nedladdningen som tar någon minut.

OBS. VIKTIGT. Vissa antivirusprogram kan reagera negativt på den nedladdade/installerade filen och raderar därför den. Detta beror oftast på att antvirusprogrammet betraktar det inbyggda crackskyddet som ett virus men det är absolut inget virus. Om detta händer måste du stänga av antivirusprogrammet vid installation samt efter installationen måste du ställa in ditt antivirusprogram till att undanta sökningar i den mappen där filen/installationen finns. Det är speciellt antivirusskyddet F-Secure som reagerar på detta felaktiga vis.

Version 6. Här kan du ladda ned affärssystemet som sparar alla data i en databasfil.

KassaPro  FakturaPro  BokaPro


Version 7. Här kan du ladda ned affärssystemet som sparar alla data på en databasserver. OBS BokaPro finns för närvarande inte i denna version.

KassaPro  FakturaPro




Installation

När nedladdningen är klar måste du packa upp zip-filen och det kan du göra genom att högerklicka på filen och välja "Extrahera till" och sedan välja plats var du vill spara installationsfilen som finns inne i zipfilen. När du har packat upp installationsfilen högerklickar du på den och väljer "Egenskaper". I rutan som visas klickar du på knappen "Avblockera" eftersom Windows har en viss förmåga att blockera filer som laddas ned från Internet. Klicka eller dubbelklicka sedan på installationsfilen och följ installationen enligt nedanstående bilder.


Tillbaka till innehåll